به گزارش قدس آنلاین از بیرجند، علیرضا احمدیزدی ظهر امروز در دیدار مدیریت و کارکنان توزیع برق شهرستان قاینات، اظهار داشت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، تلاشگران صنعت برق نشان دادهاند که نه تنها در امسال بلکه طی چند سال گذشته درعرصه مدیریت مصرف، اقدامات قابل توجهی راانجام دادهاند
وی بااشاره به اتمام پیک مصرف و عبور از تابستان گفت: پیشبینیها براین بود که پیک کشور به 54 هزار و 303 مگاوات برسد اما با توجه به هماهنگیهای که با مشترکان مختلف صنعتی، کشاورزی و سایر مشترکان انجام شد پیک مصرف برق تنها در یک روز و در بالاترین اوج مصرف به 52 هزار و 693 مگاوات رسید
وی گفت: تلاشهای ارزشمند صورت گرفته در عرصه مدیریت مصرف برق در تابستان امسال به همت 39 شرکت توزیع و 16 شرکت برق منطقه در کشور با اطلاعرسانی به 33 میلیون مشترک صنعت برق به خوبی مدیریت شد.
معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر با بیان اینکه پیک مصرف در بقیه ایام کمتر از این میزان بوده است افزود: این روند نشان می دهد که 2400 مگاوات با اقدامات و هماهنگیهایی که در کل کشور انجام شده است مدیریت و جابجایی بار انجام شده است
احمدیزدی بیان کرد: اگر بخواهیم سرمایهگذاری برای احداث 2400 مگاوات انجام شود نزدیک به 2800 مگاوات باید ظرفیتسازی و احداث نیروگاه جدید صورت گیرد که در حال حاضر برای سرمایه گذاری هر کیلو وات ساعت به هزار دلار سرمایهگذاری نیاز است.
وی گفت:اگر 3 هزار مگاوات سرمایهگذاری جدید صورت گیرد و زمان هم داشته باشیم با توجه به اینکه یک نیروگاه حداقل 4 سال زمان اجرا می خواهد، حدود 7 هزارمیلیارددلارباید سرمایهگذاری شود.
معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر افزود: این دقیقاً نشان میدهدکه صنعت برق بحث اقدام و عملی که رهبر معظم انقلاب اشاره فرمودند برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی اجرایی کرده است و جای دارد از همکارانمان در صنعت برق کشور قدردانی کنیم.
وی تصریح کرد: اگر اقدامات مدیریت مصرف نبود امسال باید بیش از 2 هزارمگاوات به مشترکان خاموشی می دادیم، اما خوشبختانه با اقدامات انجام شده، توانستیم بخش عمدهای از نیاز مصرف را با هماهنگی مدیریت کنیم.
احمدیزدی بیان کرد: مدیریت مصرف مبحثی است که دنیا به عنوان راهکار برای حفظ سلامتی انسانها مطرح میکنند و در این زمینه نیز مقالات و گزارشات متعددی چاپ و منتشر میشود.
معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر افزود: براساس آخرین گزارشی که شورای جهانی انرژی منتشر کرده است بیان میکند برای سلامتی خود، خانواده و جامعه مدیریت مصرف انجام دهید.
وی با بیان اینکه با افزایش بیرویه انرژی انسان زندگی خود را به خطر میاندازد، تصریح کرد: مطالعاتی که دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر انجام داده است ظرفیت صرفهجویی انرژی بدون هیچ کاهش خدمات، رفاه، آسایش و تولید چیزی حدود 40 درصد، امکان صرفهجویی الکترونیکی برای ما وجود دارد.
احمدیزدی با اشاره به اینکه 24 درصد برق تولیدی کشور صرف تامین روشنایی واحدهای مسکونی میشود، بیان کرد: در این زمینه فقط در عرصه روشنایی برقی که برای تأمین روشنایی مسکونی استفاده میکنیم نسبت به متوسط دنیا 15 درصد امکان صرفهجویی وجود دارد.
وی با بیان اینکه کارکنان صنعت برق باید مبلغ مدیریت مصرف برق باشند افزود: شاید وظیفه سازمانی ما بهینه سازی مصرف برق نباشد اما وظیفه دینی ما تکلیف میکند زیرا مدیریت مصرف غیر از اشاعه فرهنگ عدم اسراف چیز دیگری نیست.
معاون دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر تصریح کرد: اصلاح الگوی مصرف یا افزایش بهرهوری همان عدم اسرافی است که ریشه در تعالیم دینی ما از 1400 سال پیش ودر قرآن، احادیث و روایات به آن تکلیف شده است دارد.
احمد یزدی با اشاره به اینکه به عنوان امربه معروف باید مبلغ مدیریت مصرف در کنار رسالت ملی و مذهبی خود باشیم، بیان کرد: تکتک کارکنان صنعت برق باید به عنوان نمایندگان مدیریت مصرف باشند .
انتهای پیام/
نظر شما